Polévka z loupaných rajčat s balzamikovým octem Kalamáta Papadimitriou
Potřebujeme: 800 g loupaných rajčat 60 g slaniny 1 cibule 2 lžíce balzamikového octa Kalamáta Papdimitriou 2 stroužky česneku čerstvé bylinky (bazalka, tymián, rozmarýn) sůl 4 lžíce zakysané smetany olivový olej Postup: Najemno nakrájenou cibuli opečeme dozlatova,
Potřebujeme:
800 g loupaných rajčat
60 g slaniny
1 cibule
2 lžíce balzamikového octa Kalamáta Papdimitriou
2 stroužky česneku
čerstvé bylinky (bazalka, tymián, rozmarýn)
sůl
4 lžíce zakysané smetany
olivový olej
Postup:
Najemno nakrájenou cibuli opečeme dozlatova, přidáme rozmačkaný česnek, slaninu nakrájenou na kostičky a necháme lehce opéct. Přidáme balzamikový ocet Kalamáta Papdimitriou, loupaná rajčata, bazalku a další bylinky a řádně provaříme. Dle chuti dochutíme solí.
Polévku rozmixujeme tyčovým mixérem, před podáváním do polévky přidáme nok zakysané smetany, nasekanou čerstvou bazalku a zakápneme olivovým olejem.
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)