Fenyklový salát s granátovým jablkem a plátky marinovaného lososa

Fenyklový salát s granátovým jablkem a  plátky marinovaného lososa

Potřebujeme: 400 g čerstvého lososa 2 limetky 4 polévkové lžíce olivového oleje 1 fenykl 1 salát lollo rosso 1 granátové jablko 6 lžic balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou s příchutí citronu a pomeranče Sůl Bageta/ toustový chléb Postup: Lososa nakrájíme na


Fenyklový salát s granátovým jablkem a  plátky marinovaného lososa (2)Potřebujeme:

400 g čerstvého lososa 2 limetky 4 polévkové lžíce olivového oleje 1 fenykl 1 salát lollo rosso 1 granátové jablko 6 lžic balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou s příchutí citronu a pomeranče Sůl Bageta/ toustový chléb

Postup:

Lososa nakrájíme na tenké plátky, které pokapeme limetovou šťávou, olivovým olejem, lehce osolíme a necháme odležet cca 10 minut. Fenykl nakrájený na tenké plátky, natrhané listy salátu, zrníčka z granátového jablka promícháme se zálivkou z olivového oleje, soli a citrusového balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou. Salát podáváme s marinovaným lososem a rozpečenou bagetou nebo tousty.