Salát s kousky pečeného lososa s chřestem, vejcem, mladými brambůrkami a špenátem s klasickým balzamikovým krémem

Salát s kousky pečeného lososa s chřestem, vejcem, mladými brambůrkami a špenátem s klasickým balzamikovým krémem

Potřebujeme: 400 g filetu z lososa 8 stonků chřestu 4 křepelčí nebo 2 slepičí vejce 300 g mladého špenátu 400 g malých nových brambor 1 salát lollo rosso 2 lžíce extra virgin olivového oleje 5 lžic klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou Sůl Postup: L


Salát s kousky pečeného lososa s chřestem (1)Potřebujeme:

400 g filetu z lososa 8 stonků chřestu 4 křepelčí nebo 2 slepičí vejce 300 g mladého špenátu 400 g malých nových brambor 1 salát lollo rosso 2 lžíce extra virgin olivového oleje 5 lžic klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou Sůl

Postup:

Lososa nakrájíme na kostky 2 x 2cm, osolíme a na pánvi opečeme společně s uvařenými mladými brambůrkami. Listy salátu smícháme s čerstvým, očištěným chřestem, špenátem, uvařenými vejci a polijeme zálivkou připravenou z balzamikového krému, oleje a soli. Lososa s brambůrkami necháme lehce vychladnout a podáváme s dochuceným salátem.