Potřebujeme:
400 g filetu z lososa
8 stonků chřestu
4 křepelčí nebo 2 slepičí vejce
300 g mladého špenátu
400 g malých nových brambor
1 salát lollo rosso
2 lžíce extra virgin olivového oleje
5 lžic klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
Sůl
Postup:
L
Potřebujeme:
400 g filetu z lososa
8 stonků chřestu
4 křepelčí nebo 2 slepičí vejce
300 g mladého špenátu
400 g malých nových brambor
1 salát lollo rosso
2 lžíce extra virgin olivového oleje
5 lžic klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
Sůl
Postup:
Lososa nakrájíme na kostky 2 x 2cm, osolíme a na pánvi opečeme společně s uvařenými mladými brambůrkami.
Listy salátu smícháme s čerstvým, očištěným chřestem, špenátem, uvařenými vejci a polijeme zálivkou připravenou z balzamikového krému, oleje a soli.
Lososa s brambůrkami necháme lehce vychladnout a podáváme s dochuceným salátem.
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)