Dezert Blondie a Brownie

Dezert Blondie a Brownie

Tmavý i světlý dezert Brownie – trochu jinak... Na tmavé těsto: 200 g polevy Manner 180 g Manner Sticks Black&White 200 g mouky 3 vejce 100 g cukru 100 ml mléka 150 g másla   Na světlé těsto: 180 g Manner Mio! Caramel 100 g bílé čokolády Manner 200 g mouky 3 vejce 10


Tmavý i světlý dezert Brownie – trochu jinak...blondie_und_brownie_web

Na tmavé těsto:

200 g polevy Manner 180 g Manner Sticks Black&White 200 g mouky 3 vejce 100 g cukru 100 ml mléka 150 g másla  

Na světlé těsto:

180 g Manner Mio! Caramel 100 g bílé čokolády Manner 200 g mouky 3 vejce 100 g cukru 100 ml mléka 150 g másla  

Příprava:

Na dezert Blondie a Brownie si nejprve připravíme tmavé Brownie. Máslo a polevu Manner necháme společně rozpustit v hrnci. Vejce s cukrem ušleháme do pěny. Potom do hmoty z másla a vajec opatrně vmícháme mouku a prášek do pečiva. Nakonec nasekáme najemno Manner Sticks Black&White a přidáme do těsta. Na těsto na světlé Brownie recept opakujeme se surovinami na světlé těsto na dezert Blondie. Tmavé těsto na Brownie vlijeme do formy (o průměru asi 28 cm) vyložené pečicím papírem nebo na hranatý pečicí plech. Na něj vlijeme těsto na Blondie. Dezert Blondie a Brownie pečeme v předehřáté troubě při 170 °C asi 20 až 25 minut.

Tip

Klogo manner dezertu Blondie a Brownie podávejte ještě kopeček zmrzliny Cremissimo a la Manner.   zdroj: Manner