Tmavý i světlý dezert Brownie – trochu jinak...
Na tmavé těsto:
200 g polevy Manner 180 g Manner Sticks Black&White 200 g mouky 3 vejce 100 g cukru 100 ml mléka 150 g másla
Na světlé těsto:
180 g Manner Mio! Caramel 100 g bílé čokolády Manner 200 g mouky 3 vejce 10
Tmavý i světlý dezert Brownie – trochu jinak...
Na tmavé těsto:
200 g polevy Manner 180 g Manner Sticks Black&White 200 g mouky 3 vejce 100 g cukru 100 ml mléka 150 g másla
Na světlé těsto:
180 g Manner Mio! Caramel 100 g bílé čokolády Manner 200 g mouky 3 vejce 100 g cukru 100 ml mléka 150 g másla
Příprava:
Na dezert Blondie a Brownie si nejprve připravíme tmavé Brownie. Máslo a polevu Manner necháme společně rozpustit v hrnci.
Vejce s cukrem ušleháme do pěny. Potom do hmoty z másla a vajec opatrně vmícháme mouku a prášek do pečiva. Nakonec nasekáme najemno Manner Sticks Black&White a přidáme do těsta.
Na těsto na světlé Brownie recept opakujeme se surovinami na světlé těsto na dezert Blondie.
Tmavé těsto na Brownie vlijeme do formy (o průměru asi 28 cm) vyložené pečicím papírem nebo na hranatý pečicí plech. Na něj vlijeme těsto na Blondie.
Dezert Blondie a Brownie pečeme v předehřáté troubě při 170 °C asi 20 až 25 minut.
Tip
K
dezertu Blondie a Brownie podávejte ještě kopeček zmrzliny Cremissimo a la Manner.
zdroj: Manner
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)