před 9 lety, 31.12.2015 00:00
Tomáš Čáp
Novinky
Potřebujeme:
300 g dýně
250 ml Alpro Coconut Cuisine
250 ml jablečného džusu / vody
125 g hladké mouky
2 lžičky prášku do pečiva
1/2 lžičky jedlé sody
1 lžička skořice
1 lžíce agávového sirupu
2 vejce
Postup:
Dýni nakrájíme na malé kousk
Potřebujeme:
300 g dýně
250 ml Alpro Coconut Cuisine
250 ml jablečného džusu / vody
125 g hladké mouky
2 lžičky prášku do pečiva
1/2 lžičky jedlé sody
1 lžička skořice
1 lžíce agávového sirupu
2 vejce
Postup:
Dýni nakrájíme na malé kousky a vaříme je doměkka ve vodě, nebo ve 250 ml jablečného džusu. Slijeme a rozmixujeme dýni dohladka. Do mísy dáme prosátou mouku, prášek do pečiva, jedlou sodu a skořici. Přidáme žloutky a agávový sirup. Nakonec přilijeme kokosovou alternativu smetany na vaření Alpro Coconut Cuisine, 200 ml vody a směs důkladně promícháme. Z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce ho vmícháme do lívanečkového těsta. Přidáme ještě 6 lžic dýňového pyré.Lívanecky pečeme na pánvi dozlatova. Podáváme pokapané agávovým sirupem, s kousky jablek a dýňovým pyré.
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)