Gastronomická benefice Polívková smršť opět na Andělu!
Vracíme chuť k životu, přijďte na polévku! Kde se něco děje s dobrým jídlem, tam už skoro tradičně najdete Polívkovou smršť, která spojuje gastronomický zážitek s veřejnou sbírkou a kombinuje výtečné polévky s návratem chuti do života. Výtěžek sbírky totiž putu
Vracíme chuť k životu, přijďte na polévku!
Kde se něco děje s dobrým jídlem, tam už skoro tradičně najdete Polívkovou smršť, která spojuje gastronomický zážitek s veřejnou sbírkou a kombinuje výtečné polévky s návratem chuti do života. Výtěžek sbírky totiž putuje obecně prospěšné společnosti ERGO Aktiv, která poskytuje účinnou rehabilitaci hlavně mladým lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy. Usmějte se a přijďte se sami přesvědčit, jak chutná výborná polévka od předních českých kuchařů, která zároveň pomáhá. Na místě doslova odhoďte stres, předejdete tak mrtvici.Kdy? Pondělí 8. února – pátek 12. února 2016
Kde? Pěší zóna Anděl 10:00 – 19:00 nebo do vyprodání zásob
- Pondělí - šéfkuchař Patrik Šándor, Umami Sushi (thajská Tom Yum)
- Úterý - zástupce šéfkuchaře Zbyněk Ženíšek, TOP hotel Praha (zelňačka)
- Středa - šéfkuchař Miloš Rozkošný, Hotel Panorama (bramboračka)
- Čtvrtek - šéfkuchař Roman Paulus, Radisson Blu Alcron (topinamburový krém)
- Pátek - šéfkuchař Jan Wiesner, Hotel Marriott (mrkvová s koriandrem)
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)