Gastronomická benefice Polívková smršť opět na Andělu!

Gastronomická benefice Polívková smršť opět na Andělu!

Vracíme chuť k životu, přijďte na polévku! Kde se něco děje s dobrým jídlem, tam už skoro tradičně najdete Polívkovou smršť, která spojuje gastronomický zážitek s veřejnou sbírkou a kombinuje výtečné polévky s návratem chuti do života. Výtěžek sbírky totiž putu


Vracíme chuť k životu, přijďte na polévku!

Kde se něco děje s dobrým jídlem, tam už skoro tradičně najdete Polívkovou smršť, která spojuje gastronomický zážitek s veřejnou sbírkou a kombinuje výtečné polévky s návratem chuti do života. Výtěžek sbírky totiž putuje obecně prospěšné společnosti ERGO Aktiv, která poskytuje účinnou rehabilitaci hlavně mladým lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy.Paulus na stánku Usmějte se a přijďte se sami přesvědčit, jak chutná výborná polévka od předních českých kuchařů, která zároveň pomáhá. Na místě doslova odhoďte stres, předejdete tak mrtvici.

Kdy? Pondělí 8. února – pátek 12. února 2016

Kde?  Pěší zóna Anděl 10:00 –  19:00 nebo do vyprodání zásob

  • Pondělí - šéfkuchař Patrik Šándor, Umami Sushi   (thajská Tom Yum)
  • Úterý - zástupce šéfkuchaře Zbyněk Ženíšek, TOP hotel Praha  (zelňačka)
  • Středa - šéfkuchař Miloš Rozkošný, Hotel Panorama  (bramboračka)
  • Čtvrtek - šéfkuchař Roman Paulus, Radisson Blu Alcron  (topinamburový krém)
  • Pátek - šéfkuchař Jan Wiesner, Hotel Marriott  (mrkvová s koriandrem)
  Na správnou nutriční hodnotu a složení jednotlivých polévek bude dohlížet dietoložka Kateřina Cajthamlová, tváří Smrště se staly Linda Rybová a Kateřina Winterová. stanek_smrst Z Polívkové smršti se zkrátka stává fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. A jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát polévku, na stánku si můžete zakoupit tašku s příběhy klientů nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777. Polívková smršť získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015. Více najdete na www.polivkovasmrst.cz a na www.ergoaktiv.cz