Hamburger se slaninou, čedarem, pečenou cibulkou a BBQ balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou

Hamburger se slaninou, čedarem, pečenou cibulkou a BBQ balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou

Hamburger se slaninou, čedarem, pečenou cibulkou a BBQ balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou Co budeme potřebovat? - 4 burger bulky -800 g mletého hovězího -200 g másla -8 plátků čedaru -2 červené cibule -BBQ balzamikový krém Kalamáta Papadimitriou -4 lžíce majon


Hamburger se slaninou, čedarem, pečenou cibulkou a BBQ balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou Co budeme potřebovat?Burger2_S - 4 burger bulky -800 g mletého hovězího -200 g másla -8 plátků čedaru -2 červené cibule -BBQ balzamikový krém Kalamáta Papadimitriou -4 lžíce majonézy -2 rajčata -1 snítka petržele -8 plátků slaniny -listy salátu lollo biondo a rosso -2 lžíce olivového oleje, sůl a pepř   Postup: Do mletého masa vmícháme 100 g změklého másla, sůl a pepř. Z masa vytvoříme čtyři placky cca 1 cm vysoké a necháme odležet. Bulky po vnitřních stranách namažeme zbylým máslem. Rajčata nakrájíme na malé kostičky, které smícháme s najemno nakrájenou petrželí, půlkou červené cibule a olivovým olejem, lehce osolíme. Burgery z obou stran grilujeme na rozehřátém grilu, v půlce pečení přidáme na gril plátky slaniny, cibuli nakrájenou na kolečka a vše necháme řádně opéct. Před dopečením na každý burger položíme 2 plátky čedaru a rozpečeme bulky. Poté už vrstvíme: obě půlky bulky potřeme majonézou, na spodní dáme listy salátu, pokapeme BBQ balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou, salsou z rajčat, přidáme ugrilované burgery, slaninu, cibuli, znovu rajčatovou salsu a přiklopíme. Více na papadim.com/cs/