Extra jednoduchá jahodová buchta. Vyzkoušejte!

Extra jednoduchá jahodová buchta. Vyzkoušejte!

V poslední době mám pocit, že nestíhám nic. Nestíhám spát, nestíhám vychovávat to malé blonďaté zvíře, které mi běhá po bytě a nad hlavou točí plenkou plnou... Inu, to je na jiný příběh. Každopádně z tohoto důvodu poslední dobou sahám spíše po ultra jednoduchých r


V poslední době mám pocit, že nestíhám nic. Nestíhám spát, nestíhám vychovávat to malé blonďaté zvíře, které mi běhá po bytě a nad hlavou točí plenkou plnou... Inu, to je na jiný příběh. Každopádně z tohoto důvodu poslední dobou sahám spíše po ultra jednoduchých receptech. Dnes vyhrál tento.  recipe-image-legacy-id--1096455_10

Suroviny:

  • 40 dkg strouhaných jablek
  • 25 dkg dětské krupičky
  • 20 dkg moučkového cukru
  • 1/8 másla
  • 3 lžíce cukru
  • 2 lžíce kakaa
  • 3 vejce
  • 1 prášek do pečiva
 

Příprava:

Jablka si nastrouháme na hrubém struhadle. Do mísy k jablkům přidáme ostatní suroviny a vše dobře promícháme. Vzniklou směs vylijeme do předem připraveného vymaštěného plechu, který není třeba vymazávat. Pečeme při 150°, dokud se nám nelíbí. Při dopékání je třeba buchtu potřít směsí z 1/8 másla a 3 lžícemi cukru. Nakonec možno posypat kokosem, nebo grankem. Zkoušeli jste? Jak chutnalo?   Markét ,)