Celerové karbanátky s krůtím masem a jogurtovým dipem
Počet porcí: 4 porce Doba přípravy: 50 minut Náročnost: *
Ingredience:
700 g krůtích prsou
1 menší celeru
3 stroužky česneku
30 g zázvoru
4 vejce
200 ml selského jogurtu
olivový olej, limetka, sůl, pepř, kurkuma
Postup:
- Krůtí prso nameleme v mlýnku, celer a zázvor nastrouháme najemno a smícháme s krůtím masem. Přidáme koření, sůl, černý pepř a 50 ml olivového oleje. Směs dobře promícháme.
- Karbanátky pečeme na rozpálené pánvi s trochou oleje asi 4 minuty z každé strany.
- Dip vyrobíme smícháním jogurtu, olivového oleje, soli a pepře. Můžeme dochutit limetkovou šťávou a kůrou.
Zdroj fotek je Akademiekvality.cz
Ingredience: