Vylepšené jednohubky

Ingredience:
100 g bresaoly
100 g prosciutta
100 g parmazánu vcelku
100 g pecorina vcelku
1 hlávka mladého římského salátu
pár snítek fenyklu či jiné jemnolisté bylinky
špetka mletého barevného pepře Vitana
fíkový džem či dle libosti
Postup:
Salát rozdělíme na lístky, dobře propereme a necháme okapat. Sýr nakrájíme na hranolky. Plátek šunky rozprostřeme na prkénku, vložíme na něj lístek salátu, hranolek sýru a kapku džemu dle libosti. Vše ozdobíme bylinkou vaší volby a opatrně maso zabalíme do kornoutku. Díky tomu bude náplň krásně vidět a lákat strávníky k ochutnání. Nakonec dozdobíme čerstvě mletým barevným pepřem.
Kornoutek zajistíme párátkem, kterým se snažíme propíchnout nejen šunku, ale i sýr a salátek.
Ingredience: