Přesnídávka s mrkví, jablkem a vločkami

Přesnídávka s mrkví, jablkem a vločkami

 

Počet porcí: 1 litr Doba přípravy: 50 minut Náročnost: *

Ingredience:

200 g mrkve
3 jablka
3 lžíce vloček
2 lžíce medu


Postup:

  1. Mrkev oloupeme a nakrájíme na malá kolečka, vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Pomalu vaříme do měkka.
  2. Když je mrkev měkká, přihodíme nadrobno nakrájená jablka a 3 lžíce vloček. Dolijeme vodu, aby byla jablka skoro celá pod vodou. Vaříme dalších 15 minut.
  3. Po rozvaření mrkve a jablek přelejeme směs do mixeru a mixujeme do hladka. Dochutíme medem.

Tip: Jak pomoci organismu vstřebat z přesnídávky co nejvíce vitaminů? Doplňte ji o trochu kvalitního tuku, protože některé vitaminy (A, D, E, K) jsou rozpustné právě v tucích.

 

 

zdroj: akdademiekvality.cz 

 

Ingredience:

jablka mrkev