Nepečená roláda
SUROVINY
- 100 g mletých mandlí
- 2 lžíce holandského kakaa
- špetka soli
- 1 lžička mleté skořice
- 3 lžíce medu
- 60 g kokosového oleje
- 2 lžíce vody
- 230 g tvarohu
- 2 lžíce strouhaného kokosu
- 50 g kvalitní hořké čokolády
Postup přípravy
V míse smícháme mandle, kakao, sůl a skořici.
Ke směsi přidáme rozpuštěný med s rozpuštěným kokosovým olejem a vodu.
Rukou vytvarujeme těsto, které dáme alespoň na 20 minut do ledničky.
Těsto poté rozprostřeme na pečící papír do tvaru obdelníku, aby tloušťka byla cca 3-4 mm.
Potřeme tvarohem smíchaným se strouhaným kokosem a zarolujeme.
Roládu dáme chladit na 30 minut do ledničky
Roládu polijeme rozpuštěnou hořkou čokoládou.