Banán s lískooříškovou polevou

Superrychlý recept

Banán s lískooříškovou polevou

POSTUP:

  1. Připravíme si banány podle počtu strávníků.
  2. Banány oloupeme a položíme na talířky.
  3. Ve vodní lázni necháme povolit lískooříškovou Ghítelu®
  4. Banány Ghítelou poctivě polijeme.
  5. Ušleháme BIO smetanu a podáváme s kopečkem šlehačky.

 

Tip: Mlsejte zdravěji!

Ghítela® je alternativa oblíbené pomazánky. Obsahuje pouze základní suroviny prémiové kvality a díky přidanému ghí je krémové konzistence. Slazená je medem a její základ tvoří ořechová másla. Přidané je pouze kakao pro barvu (ne vždy) a vanilka pro vůni. Ghítela® má trvanlivost 7 měsíců a nemusíte ji skladovat v ledničce. Lískooříšková Ghítela® se chutí nejvíce přibližuje již zmiňované známé pomazánce. Milují ji hlavně děti. S čistým svědomím jim ji dejte. Ani tato Ghítela® neobsahuje přidaný cukr, laktózu nebo lepek. Koupíte ji za 199 Kč/230 g na www.ceskeghicko.cz.

 

A pokud se nemůžete rozhodnout, kterou příchuť zvolit, máme pro vás řešení – dárkové balení, kde jsou všechny čtyři oříškové Ghítely hezky pohromadě. Tak schválně, která je nejlepší? Dárkové balení Ghítela 4x 125 ml koupíte na www.ceskeghicko.cz za 444 Kč.

 

 

Zdroj a foto: www.ceskeghicko.cz