Jahodové nanuky s balzamikovým octem
Říkáte si, že takové spojení nevěstí nic dobrého? Opak je pravdou! Balzamikový ocet díky své intenzivní kořeněné chuti sladké jahody úžasně doplní a med navíc nevšední kombinaci chutí dodá na výrazu.
Ingredience
- 200 g bio jahod
- 2 lžíce bio javorového sirupu
- 2 lžíce bio balzamikového octa
POSTUP
Jahody důkladně omyjte, zbavte stopek a přendejte do vyšší mísy. Přidejte sirup, balzamikový ocet a směs rozmixujte dohladka. Nalijte do formiček na nanuky a dejte zamrazit. Po hodině do nanuků vložte dřívka, nechte zcela zmrznout a podávejte.
TIP: Po vytažení z mrazáku vložte formičky na pár vteřin pod vlažnou tekoucí vodu, nanuky tak nepopraskají a půjdou snadno vytáhnout.