Indická kari kuřecí prsa s fazolkami

Indická kari kuřecí prsa s fazolkami
Ingredience pro 2 osoby

1 balení Bonduelle Bon Menu Kari (425 ml)
2 ks kuřecích prsou
olivový olej
sůl
chilli koření
1 cibule
1 stroužek česneku
2 cm zázvoru (nastrouhejte)
1 hrst koriandru
1 ČL kurkumy
1 lžíce medu
2 lžíce rajčatového protlaku
1 jogurt (při servírování)
indické placky Naan (jako příloha)
 
POSTUP

Do mixéru dáme nahrubo nakrájenou cibuli, stroužek česneku, nastrouhaný zázvor, chilli, koriandr a lžičku medu. Rozmixujeme tak, aby vznikla pasta. Můžeme případně použít i tyčový mixér

Kuřecí prsa nakrájíme na větší díly, osolíme a potřeme trochou vytvořené pasty.

Na nepřilnavé pánvi rozpálíme olej, osmažíme kuřecí prsa ze všech stran a vyndáme z pánve ven.

Do výpeku přidáme trochu oleje, nasypeme fazole Bon Menu Kari a přidáme zbytek pasty a rajčatový protlak.

Maso vrátíme zpět do pánve, podlijeme trochou vody a necháme na mírném plamenu vařit cca půl hodiny.

Při servírování posypeme maso čerstvým koriandrem a podávíme s bílým jogurtem. Jako přílohu můžeme zvolit rýži nebo indickou placku.