Celerová pomazánka s jablkem a mrkví

Jaro na talíři – svěží, lehká a plná života. Jemná chuť celeru v kombinaci s lahodnými ingrediencemi osvěží vaše smysly a dodá tělu potřebné vitamíny a minerály. Skvěle se hodí jako lehká svačina, zdravá snídaně nebo součást jarního pohoštění. Ať už si ji namažete na křupavý chléb nebo použijete jako dip k zelenině, vždy vás potěší svou jednoduchostí a přirozenou svěžestí.
Suroviny
300 g celeru (bulvy)
1 jablko
3 mrkve
3 jarní cibulky
petrželka
sůl
pepř
120ml tatarské omáčky Hellmann’s
Postup
Celer (syrový), mrkev a jablko oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a nasekanou petrželku. Osolíme a opepříme a přidáme tatarku. Promícháme a necháme hodinu uležet v chladu.
zdroj/foto: Hellmanns