Mateřídouškové marinované kuřecí špízy TEMPERATIO na gril

Mateřídouškové marinované kuřecí špízy TEMPERATIO na gril

Použitý hydrolát: Mateřídouška
Účinek: Bylinková chuť, podpora trávení masa

Ingredience:
500 g kuřecích prsou (nakrájených na kostky)
100 ml mateřídouškového hydrolátu tem.peratio
2 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku (prolisované)
1 lžíce citronové šťávy
1 lžička sušeného tymiánu
Sůl, pepř
Špízy

Postup:
V misce smíchejte mateřídouškový hydrolát tem.peratio, olivový olej, česnek, citronovou šťávu, tymián, sůl a pepř.
Do marinády vložte kuřecí kostky a promíchejte.
Nechte marinovat alespoň 30 minut (ideálně déle).
Kuřecí kostky napíchejte na špízy.
Grilujte na grilu nebo grilovací pánvi do zlatova a propečení.

Použití: Grilované kuřecí špízy s bylinkovou chutí.

 

 

 

 

 

Ingredience:

kuřecí prsa