Hrstková polévka
Co budete potřebovat:
- 100 gnakrájené kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer)
- 200 gluštěninové směsi racio Lagris
- 1cibule
- 1 stroužekčesnek (nebo podle chuti)
- 25 gmásla
- 2brambory
- 1 kostkazeleninového bujónu Podravka
- petrželová nať
- Nakrájenou nebo nastrouhanou kořenovou zeleninu orestujeme na másle. Přidáme luštěninovou směs, zalijeme vodou, přidáme celou cibuli a stroužky česneku a vše pozvolna vaříme do změknutí luštěnin.
- Před koncem vaření vložíme do polévky na kostičky nakrájené brambory a povaříme.
- Polévku dochutíme zeleninovým bujónem Podravka.
Rada: Zdobíme petrželovou natí a ihned podáváme.
Recept dle www.podravka.cz
Ingredience: