Gaspacho Naturhouse
Ingredience
- červená paprika
- 1 kg rajčat
- salátová okurka
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- plátek celozrnného chleba
- 1 kostka zeleninového bujonu bez soli DIETESSE.3
- chilli koření nebo tabasco
- sůl
- pepř
- bazalka a oregano (ideálně čerstvé)
Papriku, rajčata a salátovou okurku nakrájejte na kostičky, cibuli nakrájejte na čtvrtky, stroužky česneku nechejte v celku. Všechnu zeleninu vložte do kastrolu, přidejte plátek celozrnného chleba, zalijte vodou a dejte vařit. Během vaření přidejte kostku zeleninového bujonu DIETESSE.3. Když je zelenina uvařená do měkka, ochuťte solí, pepřem, chilli kořením, bazalkou a oreganem a rozmixujte. Při podávání můžete do polévky přidat lžíci bílého jogurtu do 3 % tuku a ozdobit čerstvými bylinkami.
Zdroj: www.naturhouse-cz.cz/recepty
Ingredience: