Gaspacho Naturhouse

Gaspacho Naturhouse

Ingredience

  • červená paprika
  • 1 kg rajčat
  • salátová okurka
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • plátek celozrnného chleba
  • 1 kostka zeleninového bujonu bez soli DIETESSE.3
  • chilli koření nebo tabasco
  • sůl
  • pepř
  • bazalka a oregano (ideálně čerstvé)

 

Papriku, rajčata a salátovou okurku nakrájejte na kostičky, cibuli nakrájejte na čtvrtky, stroužky česneku nechejte v celku. Všechnu zeleninu vložte do kastrolu, přidejte plátek celozrnného chleba, zalijte vodou a dejte vařit. Během vaření přidejte kostku zeleninového bujonu DIETESSE.3. Když je zelenina uvařená do měkka, ochuťte solí, pepřem, chilli kořením, bazalkou a oreganem a rozmixujte. Při podávání můžete do polévky přidat lžíci bílého jogurtu do 3 % tuku a ozdobit čerstvými bylinkami.

 

 Zdroj: www.naturhouse-cz.cz/recepty

Ingredience: