Řecké bifteky s cibulovými květy s balzamik krémy Počet porcí: 4 Suroviny: mleté hovězí maso – 800grsůl – 1 kávová lžičkapepř – 1/2 kávové lžičkycibule – 1 maláčesnek – 2 stroužkybalsamikový krém bílý Kalamata Papadimitriou – 2 polévkové lžíceolivový olej – 75mloregano – 2 kávové lžičkypetržel – 1 polévková lžícestrouhanka – 4 polévkové lžíce Postup: Cibuli a česnek nakrájím na jemno. Přidám vše ostatní a řádně rukama promíchám, vytvořím 4 placky a ogriluji cca 4min z každé strany. Ingredience:
Počet porcí: 4 Suroviny: mleté hovězí maso – 800grsůl – 1 kávová lžičkapepř – 1/2 kávové lžičkycibule – 1 maláčesnek – 2 stroužkybalsamikový krém bílý Kalamata Papadimitriou – 2 polévkové lžíceolivový olej – 75mloregano – 2 kávové lžičkypetržel – 1 polévková lžícestrouhanka – 4 polévkové lžíce Postup: Cibuli a česnek nakrájím na jemno. Přidám vše ostatní a řádně rukama promíchám, vytvořím 4 placky a ogriluji cca 4min z každé strany.