Trendy podprsenky pro rok 2013

Trendy podprsenky pro rok 2013

Letošní sezónu ovládnou soupravy prádla s rafinovanými zdobnými podprsenkami a kalhotkami s vyšším pasem, jejichž smyslem je dosáhnout dokonalého tvaru ženské postavy – jak říkají módní návrháři „ve tvaru přesýpacích hodin.“ V našem dnešním článku se zaměří


Letošní sezónu ovládnou soupravy prádla s rafinovanými zdobnými podprsenkami a kalhotkami s vyšším pasem, jejichž smyslem je dosáhnout dokonalého tvaru ženské postavy – jak říkají módní návrháři „ve tvaru přesýpacích hodin.“ V našem dnešním článku se zaměříme na výběr podprsenky podle aktuálních trendů.

musette_matStřihy: praktické i šokující

Povede spodní prádlo podtrhující dámské přednosti – hitem tedy opět budou kousky s push-up efektem. Zejména pro léto platí, že bychom se neměly bát ukázat část podprsenek – barevné korzety a košilky se budou nosit i místo tílek. Z toho vyplývá, že hitem budou krajkové podprsenky nebo alespoň krajkové lemy ve výstřihu. Střihy podprsenek budou tzv. půlové, tedy hodně vykrojené a zvýrazňující křivku ňader. axanisummer Náš tip! Podprsenka Axani Indian Summer vás přesvědčí o tom, že i „obyčejná“ černá podprsenka má čím překvapit.

Materiály: Vzdušnost a elegance

Základem letošních trendů je vzdušnost. Dámské prádlo tedy bude často dráždivě poloprůhledné, z lehoučkých materiálů. Hodně se bude nosit také lesklý tyl kombinovaný s kontrastní výšivkou nebo krajkou. Kolekci v tomto stylu na trh uvádí firma Mat, která potěší i příjemnými cenami. Na obrázku model Mat Musette.

Retrostyl a Art deco se vrací ke slovu

Inspirace letos přichází hned z několika směrů – přebíráme styl oblékání exotických krásek i východních kultur. Oblíbené budou i různé geometrické tvary a květinové vzory ve stylu 60. let. Dalším letošním trendem budou jednoduché linie s výraznými barevnými odstíny v luxusním stylu Art deco. kinga_xara - kopieNa obrázku najdete žhavou novinku – podprsenku Kinga Xara s květinovým vzorem.

Barvy: od něžných až po dráždivé

Barevně bychom se měli snažit sladit spodní prádlo také s vrchním oděvem. V kolekcích předních značek letos dominují všechny odstíny růžové – od světlounké až po jahodovou. Oblíbený je také lososový odstín a různé stupně fialové. Hitem budou kontrastní kombinace – světlý či tmavý podklad a k nim růžové, modré nebo tyrkysové doplňky. Z usedlejších odstínů, především na podzim, přijde ke slovu béžová a champagne barva. Na obrázku je podprsenka Nipplex Doris s kontrastním vzorem a romantickými květinami.nipplex_doris Dámy se letos mají opravdu na co těšit. Nebojte se ukázat rafinovaný dekolt tak, jak velí letošní trendy!  Prohlédněte si všechny modely podprsenek pro léto 2013.