Trendy podzimu 2013

Trendy podzimu 2013

Léto uteklo jako voda a je tu zase období podzimní. Jste na něj připravená? A je na něj připravený váš šatník? Než vyrazíte na nákupy, zkoukněte náš krátký přehled největších módních trendů pro tuto sezónu. Kombinace materiálů Protiklady se přitahují, to je zn


Léto uteklo jako voda a je tu zase období podzimní. Jste na něj připravená? A je na něj připravený váš šatník? Než vyrazíte na nákupy, zkoukněte náš krátký přehled největších módních trendů pro tuto sezónu.

Trendy podzimu 2013 - HALLIE S. - kopie

Kombinace materiálů

Protiklady se přitahují, to je známá věc. A platí také v módě. Velkým hitem nastupující sezóny bude oblečení z kombinovaných materiálů (šifon a kůže, pletení a džín…). Šaty, legíny, topy, saka i svetry ozvláštněné o aplikaci z odlišného materiálu vašemu outfitu dodají tu potřebnou „šťávu“.

Trendy podzimu 2013 - PAULA J. - kopie

Zkreslené siluety

Čarování se siluetami si letos módní návrháři skutečně užili. Na věšácích v obchodech najdete jak velmi obtahující, sexy kousky s výkrojky, tak i klasické „neforemné“ svetry a trika v oversized velikostech. Široká ramena a rukávy už nejsou žádné módní fiasko či tabu, stejně tak jako dlouhé  svetry.

Trendy podzimu 2013 - polyvore

Botky na zavazování

Ať už jsou to ty inspirované army stylem, nebo  klasické hnědé na podpatku, podzimní botky z módních blogů mají teď převážně délku nad kotníky a jsou šněrovací. Tyhle botky vypadají dobře se všemi druhy  outfitů – s šaty i s kalhotami.

Trendy podzimu 2013 - RACHEL E.

Tartan a leopardi

Co se potisků a vzorů týče, vrací se ve velkém ty leopardí – jděte na ně ale vkusně, při špatném zkombinování tohoto potisku může i to nejdražší oblečená vypadat lacině. Další znovuobjevenou novinkou jsou tartanové vzory, jak na kalhotách, kabátech tak i na doplňcích. Ty kombinujte s elegantními kousky, kterým tento potisk dodá trochu punkový, rebelský, mladistvý nádech.

Trendy podzimu 2013 - onanarihanna - kopie

Žlutá

Slunce nemusíme nechat v letních měsících. Žlutá barva je podle mnohých návrhářů také barva podzimu! Skvěle bude vypadat třeba zářivě žlutá pasová sukně ve střihu do A, v kombinaci s černým topem, černým či šedým cardiganem, černými vzorovanými silonkami a nenápadnými módními doplňky. Text: Natalie K, Foto: polyvore.com, lookbook.nu