Delikatesa v podobě jablečného páje. Vyzkoušejte!

Delikatesa v podobě jablečného páje. Vyzkoušejte!

O tomto receptu se nemusím dlouho rozepisovat, neboť kdo nikdy nevyzkoušel, nedokáže docenit jeho lahodnou chuť. A co je kromě chuti na tomto receptu skvělé? Máte ho připravený během chvíle! Suroviny: 350g hl.mouky 250g chladné hery 3 lžíce moučky 3 lžíce studené vo


O tomto receptu se nemusím dlouho rozepisovat, neboť kdo nikdy nevyzkoušel, nedokáže docenit jeho lahodnou chuť. A co je kromě chuti na tomto receptu skvělé? Máte ho připravený během chvíle!

Suroviny:

  • 350g hl.mouky
  • 250g chladné hery
  • 3 lžíce moučky
  • 3 lžíce studené vody
  • solamyl
  • skořice
  • jablka
  • hrozinky
  • citronová šťáva
 

Příprava:

Je to hrozně jednoduchý a rychlý. Na formu 24 cm .Uděláme těsto, necelou třetinu odkrojíme na vrchní těstové víko. Jablka oloupeme,zbavíme jadřinců a nakrájíme na plátky, smícháme s cukrem(dle chuti), rozinkami, skořicí, troškou solamylu a zakápneme citronovou šťávou. Zbylé těsto vyválíme, dáme do formy, dáme jablka, přiklopíme zbylým vyváleným těstem, nožem prořízneme pár otvorů, pomažeme vajíčkem a pečeme do zlatova.   Vyzkoušeli jste? Pošlete nám fotku svého výtvoru do zpráv, či se podělte o zkušenost v komentářích.   Markét ,)