Pečené filátko z tresky s olivami a  pečenou/restovanou zeleninou s klasickým balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou

Pečené filátko z tresky s olivami a  pečenou/restovanou  zeleninou s klasickým balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou

Potřebujeme: 4 filety z tresky 1 cuketa 2 červené a 2 žluté papriky 1 lilek 400 g loupaných rajčat 150 g másla čerstvé bylinky 150 g zelených oliv s peckou bazalka 4 lžíce klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou sůl, pepř Postup: Filety z tresky


9.Filátko z treskyPotřebujeme:

4 filety z tresky

1 cuketa

2 červené a 2 žluté papriky

1 lilek

400 g loupaných rajčat

150 g másla

čerstvé bylinky

150 g zelených oliv s peckou

bazalka

4 lžíce klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou

sůl, pepř

Postup:

Filety z tresky vykostíme, osolíme, vložíme do zapékací mísy, přidáme olivy, máslo a bylinky. Pečeme přiklopené na 160 °C cca 25 minut.

Zeleninu (kromě rajčat) nakrájíme na malé kousky a na olivovém oleji opečeme dozlatova a do změknutí. Těsně před koncem pečení přidáme nakrájená oloupaná rajčata, bazalku a balzamikový krém, dle potřeby dochutíme solí a bílým pepřem. Podáváme s upečenou treskou.