Kuřecí vývar se zázvorem, koriandrem, rajčaty a kokosovou smetanou

Kuřecí vývar se zázvorem, koriandrem, rajčaty a kokosovou smetanou

Potřebujeme: 500 ml kuřecího vývaru 40 g zázvoru 30 ml limetkové šťávy 200 ml kokosové alternativy smetany Alpro Coconut Cuisine 8 cherry rajčátek 2 lžíce koriandru 1 stvol citronové trávy (nebo nastrouhané kůry z citronu) 1 chilli paprička 25 g cukru


Kuřecí vývar se zázvorem, koriandrem, rajčaty a kokosovou smetanouPotřebujeme:

500 ml kuřecího vývaru 40 g zázvoru 30 ml limetkové šťávy 200 ml kokosové alternativy smetany Alpro Coconut Cuisine 8 cherry rajčátek 2 lžíce koriandru 1 stvol citronové trávy (nebo nastrouhané kůry z citronu) 1 chilli paprička 25 g cukru  

Postup:

Kuřecí vývar přivedeme k varu. Přidáme kuřecí prsíčka nakrájená na malé kousky, kokosovou smetanu Alpro Coconut Cuisine, zázvor nastrouhaný najemno, limetkovou šťávu, rozmačkanou citronovou trávu, chilli papričku a cukr a necháme na mírném ohni vařit zhruba 25 minut. Před servírováním přidáme koriandr a cherry rajčátka.