Ragú z tofu s ananasem, rozinkami a kokosovou smetanou s divokou rýží
Potřebujeme: 600 g tofu 200 g čerstvého anansu 50 g hrozinek 2 šalotky 1 limetka 400 ml kokosové alternativy smetany Alpro Cococnut Cuisine 1 lžíce solamylu špetka kari 1 lžíce nasekaného koriandru Postup: Šalotku nakrájíme na tenké plátky, které orestujeme na olivové
Potřebujeme:
600 g tofu
200 g čerstvého anansu
50 g hrozinek
2 šalotky
1 limetka
400 ml kokosové alternativy smetany Alpro Cococnut Cuisine
1 lžíce solamylu
špetka kari
1 lžíce nasekaného koriandru
Postup:
Šalotku nakrájíme na tenké plátky, které orestujeme na olivovém oleji společeně s nakrájeným tofu a kari. Přidáme kousky ananasu, rozinky a zalijeme kokosovou smetanou Alpro Cococnut Cuisine. Provaříme, dochutíme solí, limetkovou šťávou, popřípadě dle potřeby dohustíme solamylem, aby omáčka lehce zhoustla. Na závěr přidáme do ragú nakrájený koriandr. Podáváme s divokou rýží.
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)