Ragú z tofu s ananasem, rozinkami a kokosovou smetanou s divokou rýží

Ragú z tofu s ananasem, rozinkami a kokosovou smetanou s divokou rýží

Potřebujeme: 600 g tofu 200 g čerstvého anansu 50 g hrozinek 2 šalotky 1 limetka 400 ml kokosové alternativy smetany Alpro Cococnut Cuisine 1 lžíce solamylu špetka kari 1 lžíce nasekaného koriandru Postup: Šalotku nakrájíme na tenké plátky, které orestujeme na olivové


Ragú z tofu s ananasem, rozinkami a kokosovou smetanou s divokou rýžíPotřebujeme:

600 g tofu

200 g čerstvého anansu

50 g hrozinek

2 šalotky

1 limetka

400 ml kokosové alternativy smetany Alpro Cococnut Cuisine

1 lžíce solamylu

špetka kari

1 lžíce nasekaného koriandru

Postup:

Šalotku nakrájíme na tenké plátky, které orestujeme na olivovém oleji společeně s nakrájeným tofu a kari. Přidáme kousky ananasu, rozinky a zalijeme kokosovou smetanou Alpro Cococnut Cuisine. Provaříme, dochutíme solí, limetkovou šťávou, popřípadě dle potřeby dohustíme solamylem, aby omáčka lehce zhoustla. Na závěr přidáme do ragú nakrájený koriandr. Podáváme s divokou rýží.