Honí vás mlsná? Vyzkoušejte tyto lahodné Margot řezy!

Honí vás mlsná? Vyzkoušejte tyto lahodné Margot řezy!

Po kratší prodlevě přicházím s dalším skvělým receptem, který mám v zásobě už nějakou dobu. Je rychlý a chutný a proto v naší rodině i velmi oblíbený. Vyzkoušejte ho také.  Suroviny: Těsto: 2 lžíce olej slunečnicový 2 ks vejce 1 kelímek smetana 33% 1 h


Po kratší prodlevě přicházím s dalším skvělým receptem, který mám v zásobě už nějakou dobu. Je rychlý a chutný a proto v naší rodině i velmi oblíbený. Vyzkoušejte ho také.  00

Suroviny:

Těsto:
  • 2 lžíce olej slunečnicový
  • 2 ks vejce
  • 1 kelímek smetana 33%
  • 1 hrnek mléko plnotučné
  • 1 hrnek cukr krystal
  • 1 ks kypřící prášek
  • 2 hrnek mouka polohrubá
  • 2 ks Margot
Na potření:
  • 1 ks čokoláda na vaření
 

Příprava:

Do mísy si nahrubo nastrouháme tyčinky Margot. Poté k nim přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem. Postupně přidáme ostatní suroviny a umícháme těsto. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme při 180 °C asi 30 minut. Upečenou buchtu je možné potřít čokoládovou polevou.   Vyzkoušeli jste? Napište, jak vám chutnalo.   Markét ,)