Páteční recept v podobě extra rychlé jablečné buchty!

Páteční recept v podobě extra rychlé jablečné buchty!

Je sychravé počasí a co jiného nám může v takovém pochmurném dni vykouzlit úsměv, než nějaká ta laskomina? Buďme k sobě upřímní, v takovémto nečase se nikomu nic nechce a určitě ne, stát u kuchyňské linky. Nezoufejte, tento recept vám zabere maximálně pár minut a chutn


Je sychravé počasí a co jiného nám může v takovém pochmurném dni vykouzlit úsměv, než nějaká ta laskomina? Buďme k sobě upřímní, v takovémto nečase se nikomu nic nechce a určitě ne, stát u kuchyňské linky. Nezoufejte, tento recept vám zabere maximálně pár minut a chutná přímo skvostně. 000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Suroviny:

  • 1 hrnek cukru
  • 2-3 jablka
  • 1 hrnek mléka
  • 2 1/2 hrnku polohrubé mouky
  • 1/2 hrnku oleje
  • 1 kypřící prášek
  • 1 pudingový prášek (jakýkoliv)
  • 1 vejce
 

Příprava:

Oloupaná jablka zbavíme jádřince,  nastrouháme na hrubo, přidáme mouku, cukr, kypřící prášek, olej a vejce a  vypracujeme těsto. Na plech si dáme pečící papír a nalejeme na něj těsto. Plech dáme do trouby, kterou jsme si předehřáli na 180°C a pečeme cca 30 minut. No, a je to! Nevěříte? Nečekali jste takovou rychlost? Tak už se přestaňte divit a utíkejte do kuchyně. Úžasná chuť této buchty vás totiž bude nutit péct ji znovu a znovu.... a znovu...     Vyzkoušeli jste? Jak chutnalo?   Markét ,)