Steak z hovězí svíčkové marinovaný v BBQ balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou s chřestem a slaninou

Steak z hovězí svíčkové marinovaný v BBQ balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou s chřestem a slaninou

Steak z hovězí svíčkové marinovaný v BBQ balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou s chřestem a slaninou Co budeme potřebovat? -3 polévkové lžíce BBQ balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou -4 steaky z hovězí svíčkové -2 snítky rozmarýnu -1 stroužek česne


Steak z hovězí svíčkové marinovaný v BBQ balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou s chřestem a slaninou Steak svíčková_S Co budeme potřebovat? -3 polévkové lžíce BBQ balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou -4 steaky z hovězí svíčkové -2 snítky rozmarýnu -1 stroužek česneku -2 lžíce oleje -8 velkých plátků slaniny -600 g chřestu -čerstvý mletý pepř     Rozmarýn nasekáme najemno, smícháme s BBQ balzamikovým krémem, rozdrceným stroužkem česneku a olivovým olejem. Do vzniklé marinády vložíme steaky a necháme alespoň hodinu marinovat. Mezitím oloupeme chřest, který spaříme ve vroucí osolené vodě asi 2 minuty a poté vložíme do studené vody, aby neztratil barvu. Vždy 4-5 stonků zabalíme do plátků slaniny. Steaky opečeme na rozpáleném grilu z obou stran. Chřest opékáme až pět minut před dopečením steaků. Jako grilovací omáčku použijeme BBQ krém, který se svou chutí ke steakům dokonale hodí. Více informací na papadim.com/cs/