před 9 lety, 31.01.2016 00:00
Tomáš Čáp
Recepty
Čokoládový fondant s omáčkou z višní, balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou s pomerančem a vanilkovou zmrzlinou
Co budete potřebovat:
-125 g cukru
-125 g hořké čokolády
-5 lžic balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou s pomerančem a citrónem
-3 vejce
-80 g hladké mouky
-125 g másla
-200 g mražených višní
-200 g zmrzliny
V míse vyšleháme do husté pěny vejce s cukrem, p
Co budete potřebovat:
-125 g cukru

-125 g hořké čokolády
-5 lžic balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou s pomerančem a citrónem
-3 vejce
-80 g hladké mouky
-125 g másla
-200 g mražených višní
-200 g zmrzliny
V míse vyšleháme do husté pěny vejce s cukrem, pomalu zašleháváme rozpuštěnou čokoládu s máslem. Do vzniklé směsi vmícháme hladkou moukou. Směs nalijeme do silikonových formiček a upečeme v předehřáté troubě na 200 °C asi 9 minut tak, abychom měli střed tekutý. Na pánvi rozpustíme cukr na karamel, přidáme višně a balzamikový krém s pomerančem a citrónem.
Asi 6 minut redukujeme na ohni do konzistence omáčky. Omáčku podáváme s vanilkovou zmrzlinou a horkým fondantem.
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)