Jarní zeleninový salát s Kefírovým mlékem nízkotučným z Mlékárny Valašské Meziříčí
Suroviny:
1 Kefírové mléko nízkotučné z Mlékárny Valašské Meziříčí
1 ledový salát
6 ks cherry rajčat
1 salátová okurka
2 jarní cibulky
2 vejce natvrdo
Na dochucení: citrón, sůl, pažitka
Postup:
Veškerou zeleninu omyjeme a necháme okapat. Poté si nakrájíme na hrubší kousky ledový salát, můžeme použít i dle chuti salát jiný například polníček. Cherry rajčata a okurky nakrájíme na jemné kousky a cibulku pak i s natí na kolečka. Dochutíme solí, citrónem a přelijeme Kefírovým mlékem nízkotučným z Mlékárny Valašské Meziříčí. Povrch salátu ozdobíme nasekaným vejcem a posypeme pažitkou.