Jarní zeleninový salát s Kefírovým mlékem nízkotučným z Mlékárny Valašské Meziříčí

Jarní zeleninový salát s Kefírovým mlékem nízkotučným z Mlékárny Valašské Meziříčí

 

Suroviny:
1 Kefírové mléko nízkotučné z Mlékárny Valašské Meziříčí
1 ledový salát
 6 ks cherry rajčat
1 salátová okurka
2 jarní cibulky
2 vejce natvrdo

Na dochucení: citrón, sůl, pažitka

Postup:

Veškerou zeleninu omyjeme a necháme okapat. Poté si nakrájíme na hrubší kousky ledový salát, můžeme použít i dle chuti salát jiný například polníček. Cherry rajčata a okurky nakrájíme na jemné kousky a cibulku pak i s natí na kolečka. Dochutíme solí, citrónem a přelijeme Kefírovým mlékem nízkotučným z Mlékárny Valašské Meziříčí.  Povrch salátu ozdobíme nasekaným vejcem a posypeme pažitkou.