Jaký je Glanc Box léto 2023?

Jaký je Glanc Box léto 2023?


Představujeme vám nejnovější Glanc box, který přináší inspiraci nových a zajímavých produktů a tipů
k otestování, které nám nabízí trh s drogerií a kosmetikou.

Hladkou pokožku až 28 dní? Vyzkoušejte WEET Profesional studené voskové pásky na obličej pro citlivou pokožku. Technologie EasyGripTM vám umožní odstranit i ty nejmenší chloupky. Pásek je navržen tak, aby umožňoval přesné použití, takže je ideální pro malé a choulostivé oblasti, jako je horní ret, tváře a barda. S mandlovým olejem, který je známý pro své uklidňující vlastnosti. Obashují ubrousky Perfekt FinishTM s argonovým olejem pro závěrečnou péči. Video návod je na obalu po naskenování QR kódu. Cena je 189,- Kč (20 voskových pásků, 4 ubrousky pro závěrečnou péči Perfect FinishTM.

Provonět svůj domov můžete s novinkou AIR WICK 24/7 ACTIVE FRESH s vůní Jasmínové květy. Automatický osvěžovač vzduchu se složením na vodní bázi a přírodními esenciálními oleji, který nepřetržitě naturalizuje zápach! Cena osvěžovače je 399,90,- Kč (228 ml).

Dopřejte si chvíle pro sebe se sprchovým gelem Palmolive Mineral Massage. Tento sprchový gel s mořskou solí a Aloe Vera má díky své struktuře unikátní benefity, které vás na chvíli přenesou do terminálních lázní. Palmolive Mineral Massage obsahuje 100% přírodní esenciální oleje. Cen je 94,90,- Kč (250 ml).

Pokud hledáte prostředek na praní prádla, který dokáže vaše oblečení zbavit nečistot, a navíc jej osvěží, prací gel ARIEL Color by mohl být tím pravým. Ariel Color gel je vhodný pro praní i při nižší teplotě díky technologii Cool Clean.  Ariel gel je jemný k prádlu a chrání zářivost jeho barev. Obal prostředku je recyklovatelný. Balení obsahuje 20 pracích dávek.

Pomocí tonizujícího šamponu TRESemmé Violte Shine Blonde Shine pro blond a stříbrné vlasy osvěžte své blonďaté vlasy a užijte si zdravý, přirozený lesk bez žlutých podtónů. Profesionální technologie šamponu je obohacena o perlový extrakt a obsahuje fialové tonizační pigmenty k neutralizaci žlutých tónů, zvýraznění barvy a lesku vlasů. Cena šamponu je 152,90,- Kč (250 ml).

Osvěžující blahodárnou péči vám dopřeje Bio Mátová voda od PURITY VISION. Je vyrobená šetrnou parní destilací čerstvých lístků máty peprné. Je vhodná pro všechny typy pleti. Stahuje póry a je tak ideální pro mastnou a problematickou pleť. Zamilujete si ji v každodenní kosmetické rutině – k dočišťování, tonizaci či osvěžení, ale i k péči o pokožku celého těla například po opalování či jako zklidňující vodu po holení. Pro harmonizaci pokožky hlavy a snadné rozčesávání vlasů aplikujte Bio Mátovou vodu do vlasů. Při horkých letních dnech si mátovou vodu oceníte pro její chladivé účinky. Cena je 209,- Kč (100 ml).

V boxu se nacházela Garnier Oční textilní maska Cryo Jelly. Maska Cryo Jelly je hydratovaná gelová maska s chladivým efektem obohacená o kyselinu hyaluronovou a výtažek z okurky. Ochlazující cryo technologie snižuje teplotu o pokožky o 7°C. Složení se 4 % glycerinu + mentolu + kyseliny hyaluronové zmírňuje projevy únavy pleti. Cena masky je 89,90,- Kč (27 g).

Diffusil plus je vysoce účinný repelent na pokožku i oděv a obuv. Byl speciálně vyvinutý pro venkovní aktivity v oblastech s velkým výskytem komárů. Spolehlivě chrání proti komárům i tygřím až 6 hodin, ovádům až 5 hodin a klíšťatům až 4 hodiny. Vhodný pro děti od 2 let. Cena od 69,90,- Kč (100 ml).

Dalším produktem v Glanc boxu byl Garnier Body Food Krém na rozjasnění těla Mango + Vitamín C. Výtažek z manga – známý pro svou bohatost na živiny, Vitamin C* - dermatologická účinná látka známá pro své rozjasňující vlastnosti. *Derivát vitaminu C.  Cena je 229,- Kč (380 ml).

 

Více recenzí k jednotlivým produktům najdete na www.novinkyschuti.cz.

 

Hrajte o tento box! Odpovězte na soutěžní otázku:

 

 

 

Výherci:
B. Kavánová