Kávová pannacotta s posypkou z Lotus Biscoff

Kávová pannacotta s posypkou z Lotus Biscoff

Recept pro 4 osoby

Drť:

• 40 g Lotus Biscoff sušenek
• 40 g rozpuštěného másla
• 25 g cukru
• 47 g mouky

Kávová panna cotta:

• 350 ml tučné smetany(33-40%)
• 70 ml mléka
• 3 g želatiny
• 50 g cukru
• 140 ml kávy
• 4 skleničky

 

POSTUP:

Rozmixujte Lotus Biscoff sušenky a přidejte postupně všechny ingredience patřící do drtě.

Na plech vložte pečící papír, na který rozprostřete směs drti.

Pečte 10 minut na 180 ° a poté nechte směs drti vychladnout.

Krátce svařte mléko, smetanu a cukr. Želatinové plátky vložte do studené vody.

Poté želatinové plátky přidejte k směsi. Dále přimíchejte kávu.

Směs rozdělte do 4 skleniček.

Nechte v lednici min. na 4 hodiny a před servírováním dozdobte směsí drtě. Případně také čokoládovými zrnky kávy.

 

zdroj:https://www.lotusbiscoff.com/cs/recepty/kavova-pannacotta-s-posypkou-z-lotus-biscoff

 

 

 

Ingredience: