Kávová pannacotta s posypkou z Lotus Biscoff
Recept pro 4 osoby
Drť:
• 40 g Lotus Biscoff sušenek
• 40 g rozpuštěného másla
• 25 g cukru
• 47 g mouky
Kávová panna cotta:
• 350 ml tučné smetany(33-40%)
• 70 ml mléka
• 3 g želatiny
• 50 g cukru
• 140 ml kávy
• 4 skleničky
POSTUP:
Rozmixujte Lotus Biscoff sušenky a přidejte postupně všechny ingredience patřící do drtě.
Na plech vložte pečící papír, na který rozprostřete směs drti.
Pečte 10 minut na 180 ° a poté nechte směs drti vychladnout.
Krátce svařte mléko, smetanu a cukr. Želatinové plátky vložte do studené vody.
Poté želatinové plátky přidejte k směsi. Dále přimíchejte kávu.
Směs rozdělte do 4 skleniček.
Nechte v lednici min. na 4 hodiny a před servírováním dozdobte směsí drtě. Případně také čokoládovými zrnky kávy.
zdroj:https://www.lotusbiscoff.com/cs/recepty/kavova-pannacotta-s-posypkou-z-lotus-biscoff
Ingredience: