Celerové hranolky z trouby

Celerové hranolky z trouby

Co budete potřebovat (1 porce):

 

Postup

Celer oloupejte, nakrájejte na hranolky. Ty pak vložte do hrnce s vroucí osolenou vodou a povařte 1 - 2 minuty. Pozor, celer by neměl být uvařený do měkka. Poté hranolky sceďte a nechejte dobře okapat. V misce zakapejte celer malým množstvím oleje a posypejte kořením, které máte rádi. Promíchejte, aby se obalil. Nasypejte na plech s pečícím papírem, rovnoměrně a nepříliš hustě rozprostřete. Pečte na cca 220 - 240 stupňů dozlatova. Jako dip použijte třeba náš kečup nebo česnekový či bylinkový dresink.

 

 

 

zdroj: https://www.ketomix.cz/recepty/celerove-ketomix-hranolky-z-trouby/

 

Ingredience: