Toustís se šiškebabem

Toustís se šiškebabem

Suroviny
4 ks Penam Toustís
250 g mletého hovězího
250 g mletého vepřového
1/2 menší červené cibule
1 lžička kardamonu
1 lžička mletého římského kmínu
1 vejce
2 lžičky sušeného oregana
sůl a pepř
2 hrsti rukoly
ajvar a řecký jogurt k podávání
6 špejlí


Postup
Špejle nechte 10 minut namočené ve vodě. Mletá masa smíchejte s kardamonem, římským kmínem, vejcem, oreganem a osolte a opepřete. Navlhčenýma rukama vytvarujte kolem každé špejle šiškebab. Ogrilujte.

Ogrilovaný šiškebab podávejte v opečeném Toustísu, obloženém rukolou a nakrájenou cibulí. Jako dip podávejte ajvar a řecký jogurt.

 

 

zdroj: https://www.penam.cz/recepty/toustis-se-siskebabem/

 

 

 

Ingredience: