Veganská květáková polévka
Ingredience pro 4 osob
Bonduelle květáková polévková směs (400 g)
1 PL olivového oleje
1 cibule
1 ČL drceného česneku
1 ČL sušeného tymiánu
1/2 ČL sušeného rozmarýnu
0,2 l zeleninového vývaru
0,3 l kokosového mléka
sůl a pepř na dochucení
1 PL olivového oleje
1 cibule
1 ČL drceného česneku
1 ČL sušeného tymiánu
1/2 ČL sušeného rozmarýnu
0,2 l zeleninového vývaru
0,3 l kokosového mléka
sůl a pepř na dochucení
POSTUP
V hrnci rozpálíme olivový olej, přidáme nakrájenou cibuli a okořeníme drceným česnekem.
Poté přisypeme Bonduelle květákovou polévkovou směs a vše zalijeme vývarem a kokosovým mlékem. Následně přivedeme k varu
Ochutíme tymiánem a rozmarýnem, a na mírném plameni vaříme pod pokličkou až do změknutí zeleniny cca 5 min.
Nakonec směs rozmixujeme dohladka a dle potřeby okořeníme. Podáváme posypané mletým černým pepřem a čerstvým tymiánem.
BON APPÉTIT!
V hrnci rozpálíme olivový olej, přidáme nakrájenou cibuli a okořeníme drceným česnekem.
Poté přisypeme Bonduelle květákovou polévkovou směs a vše zalijeme vývarem a kokosovým mlékem. Následně přivedeme k varu
Ochutíme tymiánem a rozmarýnem, a na mírném plameni vaříme pod pokličkou až do změknutí zeleniny cca 5 min.
Nakonec směs rozmixujeme dohladka a dle potřeby okořeníme. Podáváme posypané mletým černým pepřem a čerstvým tymiánem.
BON APPÉTIT!