Dýňovo-hrušková polévka
Ingredience pro 4 osob
1 balení Bonduelle Dýňová polévková směs (400 g)
1 a ¾ šálku hruškového nektaru
½ šálku nakrájené cibule
½ šálku vody
1 šálek kuřecího vývaru
2 a ½ šálku smetany
¼ ČL granulovaného zázvoru
¼ ČL mletého bílého pepře, ¼ ČL granulované skořice
hruška na dozdobení
1 a ¾ šálku hruškového nektaru
½ šálku nakrájené cibule
½ šálku vody
1 šálek kuřecího vývaru
2 a ½ šálku smetany
¼ ČL granulovaného zázvoru
¼ ČL mletého bílého pepře, ¼ ČL granulované skořice
hruška na dozdobení
POSTUP
V hrnci orestujeme cibuli.
Přidáme vodu, vývar a přivedeme k varu. Přilijeme hruškový nektar, smetanu a všechno koření a opět přivedeme k varu
Nyní přidáme celé balení Bonduelle Dýňové polévkové směsi a vaříme 3 min., dokud zelenina nezměkne, poté rozmixujeme tyčovým mixérem.
Před podáváním polévku dozdobíme plátky hrušky.
BON APPÉTIT!
V hrnci orestujeme cibuli.
Přidáme vodu, vývar a přivedeme k varu. Přilijeme hruškový nektar, smetanu a všechno koření a opět přivedeme k varu
Nyní přidáme celé balení Bonduelle Dýňové polévkové směsi a vaříme 3 min., dokud zelenina nezměkne, poté rozmixujeme tyčovým mixérem.
Před podáváním polévku dozdobíme plátky hrušky.
BON APPÉTIT!