Banány v čokoládě zdobené srdíčky Haribo

Banány v čokoládě zdobené srdíčky Haribo

Ingredience

4 banány

jednorázové hůlky nebo silnější špejle či dřívka na nanuky

kvalitní čokoládové čočky

barevné zdobení

srdíčka HARIBO Love Hearts

 

Postup

  1. V páře nad vodní lázní rozpusťte čokoládové čočky při teplotě 47 °C, aby čokoláda zůstala lesklá. Nemáte-li teploměr, všimněte si, kdy se při míchání na čokoládě začnou tvořit malé bublinky.
  2. Čokoládu nechte lehce vychladnout a přelijte ji do vysoké sklenice.
  3. Banán rozpulte, do každé části napíchněte dřívko a opatrně namočte do čokolády ve sklenici.

 

 

 

  1. Nechte čokoládu stéct a odložte banán na pečící papír.
  2. Ihned dekorujte barevným zdobením a srdíčky Haribo, jakmile čokoláda zatuhne, srdíčka i další dekorace zůstanou držet.
Ingredience: