Šťavnaté hovězí rumpsteaky
Ingredience
Ingredience
Příprava
Servírování: Hotové steaky zlehka osolíme a ochutíme drceným pepřem. Podáváme s opečenou zeleninou a bramborami.
Rada: Pokud chcete, aby steaky zůstaly šťavnaté, grilujte je dvakrát z každé strany po dvou minutách. Steaky otáčejte ve směru hodinových ručiček, abyste zabránili vytékání šťávy a vysychání masa.
https://www.podravka.cz/recept/e357f9f4-6182-11eb-8f16-0242ac120031/stavnate-hovezi-rumpsteaky/
Copyright © 2020 New way media, s.r.o Publikování nebo další šíření obsahu portálu dokonalazena.cz je zakázáno. Tiráž zde.
V případě zájmu o obchodní spolupráci na mpol@mediaboard.cz.
Podmínky užívání webové stránky | Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů.