Pig out sausages s bramborem a fazolkami
Pig out sausages vám udělají skvělou službu s vařeným omaštěným bramborem a pažitkou. Nemusíte obětovat hodiny u sporáku, abyste si užili skvěle chutnající vegetariánské jídlo.
Ingredience:
- 1 balení Pig Out Sausages od The Vegetarian Butcher
- 300 g brambor
- Máslo
- Pažitka
- 300 g zelených fazolek
- 2 stroužky česneku
- Olej
- Citron
Příprava
Pig Out Sausages připravíme podle návodu na obalu. Zelené fazolky vaříme 4-5 minut v osolené vodě, pak je zcedíme a propláchneme v ledové vodě. Takto připravené je opečeme na oleji spolu s česnekem, dokud nejsou pěkně zlatavé a křupavé. Brambory oloupeme a uvaříme. Poté je omastíme rozpuštěným máslem a posypeme pažitkou. Pig Out Sausages servírujeme s bramborami a fazolkami.
Ingredience: