Pig out sausages s bramborem a fazolkami

Pig out sausages s bramborem a fazolkami

Pig out sausages vám udělají skvělou službu s vařeným omaštěným bramborem a pažitkou. Nemusíte obětovat hodiny u sporáku, abyste si užili skvěle chutnající vegetariánské jídlo.

 

Ingredience:

  • 1 balení Pig Out Sausages od The Vegetarian Butcher
  • 300 g brambor
  • Máslo
  • Pažitka
  • 300 g zelených fazolek
  • 2 stroužky česneku
  • Olej
  • Citron

 

Příprava

Pig Out Sausages připravíme podle návodu na obalu. Zelené fazolky vaříme 4-5 minut v osolené vodě, pak je zcedíme a propláchneme v ledové vodě. Takto připravené je opečeme na oleji spolu s česnekem, dokud nejsou pěkně zlatavé a křupavé. Brambory oloupeme a uvaříme. Poté je omastíme rozpuštěným máslem a posypeme pažitkou. Pig Out Sausages servírujeme s bramborami a fazolkami.

 

 

 

Ingredience: