Pizza peperoncino: Itálie na talíři
![Pizza peperoncino: Itálie na talíři](/files/thumbnails/20210519-11-49-56-kecup-otma-gurman-jemny-recept-na-pizza-peperoncino-thumb-700-1000-1621417796.jpg)
Chybí vám italské metropole? Připravte si oblíbenou pizzu v pohodlí domova a vykouzlete si tu pravou italskou atmosféru.
Počet: Na 1 pizzu Náročnost: Velmi snadné Doba přípravy: 15 minut
Ingredience:
1 balení těsta na pizzu
200 g paprikového salámu
1 balíček mozzarelly
2 čerstvé jalapeno papričky
250 g Kečupu Otma Gurmán jemný
čerstvá bazalka
Postup:
Troubu si předehřejte na maximum, tedy 250 stupňů.
Těsto potřete kečupem a poklaďte na něj kolečka salámu. Papričku si nakrájejte na tenké plátky a také ji rozložte po pizze. Nakonec přidejte i natrhanou mozzarellu. Pizzu pečte asi 5 - 10 minut. Po upečení ji ozdobte čerstvou bazalkou.