Grilovaný vysoký roštěnec s kukuřičným klasem
Počet porcí: 4 porce Doba přípravy: 60 minut Náročnost: **
Ingredience:
800 g vysokého roštěnce
4 ks vařených kukuřičných klasů
100 g majonézy
50 g kysaného zelí
sůl, pepř, cukr krupice
Postup:
- Roštěnec nakrájíme na 4 stejné plátky a dobře je osolíme a opepříme. Necháme je 20 minut odležet.
- Mezitím si nasekáme vymačkané kysané zelí úplně nadrobno, můžeme použít i mixér. Smícháme s majonézou a dochutíme cukrem, solí a pepřem.
- Maso opékáme z každé strany cca 2 minuty a poté ho zabalíme do alobalu a necháme 10 minut odpočinout stranou.
- Vařenou kukuřici grilujeme za všech stran. Po grilování osolíme.
zdroj: www.akademiekvality.cz