Burger s trhaným kuřecím masem

Burger s trhaným kuřecím masem

 

Postup:

  1. Kuřecí prsa očistěte, dejte do hrnce a přelijte omáčkou připravenou smícháním sójové omáčky, medu, rýžového octa a prolisovaného česneku.
  2. Vše přiveďte k varu a nechte vařit na mírném ohni cca 15 minut, dokud není maso hotové.⁠
  3. Kuřecí prsa poté vidličkou natrhejte na kousky a v omáčce důkladně promíchejte.⁠
  4. Zelí nakrájené nahrubo a mrkev nastrouhanou nahrubo smíchejte s vinným octem a podle chuti dochuťte trochou medu, solí a pepřem.⁠
  5. Hamburgerové housky rozřízněte na polovinu a plňte listy salátu, ochuceným zelím s mrkví a kousky trhaného masa.⁠

 

zdroj: https://www.gustoacademy.cz/recepty/detail/burger-s-trhanym-kurecim-masem