Grilovaná kuřecí křidélka

Grilovaná kuřecí křidélka

Milovníci kuřecího si u grilu nepochybně přijdou na své. Pusťte se proto do kuřecích křidélek, která si zamilujete nejen díky skvělé vůni, ale i křupavosti a výtečné chuti.

INGREDIENCE

  • 1 kg bio kuřecích křídel
  • bio grilovací koření
  • bio slunečnicový olej
  • 3 lžíce bio medu
  • 3 lžíce plnotučné hořčice

 

POSTUP

V míse smíchejte grilovací koření, med, olej a hořčici. Kuřecí křídla očistěte, naložte do marinády, důkladně promíchejte a v ledničce nechte odležet minimálně 3 hodiny. Na rozpáleném grilu maso opékejte rovnoměrně z obou stran a průběžně potírejte marinádou.

Tip na závěr: Přemýšlíte, kam vyrazit pro kvalitní maso v bio kvalitě nebo třeba na hezký výlet? Navštivte Biofarmu Epona. Více informací o farmě najdete zde.