Jáhlová kaše s rozinkami, skořicí a oříšky

Jáhlová kaše s rozinkami, skořicí a oříšky

Ingredience

  • 80 g bio jáhel
  • bio med
  • bio rozinky
  • bio oříšky (vlašské nebo lískové)
  • bio skořice

Jáhly spařte horkou vodou, abyste je zbavili hořkostí, a uvařte ve vodě v poměru přibližně 1:3 do kašovité konzistence. Vaření trvá zhruba půl hodinky. Ke kaši přidejte rozinky, oblíbené oříšky, skořici a dle chuti doslaďte medem. Na závěr ozdobte například kouskem jablka a podávejte.

 

Tip na závěr:
Rádi byste si udělali rodinný výlet na některou z ekofarem? Vyzkoušejte třeba Biofarmu Sasov. Nachází se na Vysočině a přímo ze dvora nabízí například hovězí nebo vepřové maso, ale také široký výběr zeleniny. Více se dozvíte na biofarma.cz.

 

 

 

 

 

Ingredience:

med skořice jáhly