Jáhlová kaše s rozinkami, skořicí a oříšky
![Jáhlová kaše s rozinkami, skořicí a oříšky](/files/thumbnails/20221031-15-38-04-jahlova-kase-s-rozinkami-skorici-a-orisky-thumb-700-1000-1667227084.jpg)
Ingredience
- 80 g bio jáhel
- bio med
- bio rozinky
- bio oříšky (vlašské nebo lískové)
- bio skořice
Jáhly spařte horkou vodou, abyste je zbavili hořkostí, a uvařte ve vodě v poměru přibližně 1:3 do kašovité konzistence. Vaření trvá zhruba půl hodinky. Ke kaši přidejte rozinky, oblíbené oříšky, skořici a dle chuti doslaďte medem. Na závěr ozdobte například kouskem jablka a podávejte.
Tip na závěr:
Rádi byste si udělali rodinný výlet na některou z ekofarem? Vyzkoušejte třeba Biofarmu Sasov. Nachází se na Vysočině a přímo ze dvora nabízí například hovězí nebo vepřové maso, ale také široký výběr zeleniny. Více se dozvíte na biofarma.cz.