Chili con Carne

Chili con Carne

Ingredience

  • 2 ks cibule
  • 1 konzerva kukuřice
  • 750 g mletého masa
  • 1 ks zelené papriky
  • 225 ml rajčatového protlaku
  • 1 konzerva červených fazolí
  • 400 ml vody
  • Chili con Carne dona Rodrigueze
  • 2 lžíce oleje
 
POSTUP
Cibuli nakrájejte najemno a osmažte na oleji do zlatova. Přidejte mleté maso, nechte zatáhnout, osolte.

Vodu smíchejte s kořením Chili con Carne (1,5 lžíce), 8 lžícemi pasírovaných rajčat a maso touto směsí podlejte.

Vařte na mírném ohni cca 15 minut. Pak přidejte kukuřici, papriku a vařte dalších 15 minut. Přibližně 10 minut před ukončením vaření přidejte fazoli.