Bibimbap

Bibimbap

Ingredience 2 porce

250 g fermentované řepy Beavia
200 g hnědých žampiónů
200 g uzeného tofu
2O0 g kimchi Beavia
100 g mraženého hrášku
100 g listů špenátu
½ čerstvé okurky
1 mrkev
2 pl sójové omáčky/Luggi Beavia
1 zelený stonek jarní cibulky
1 pl sezamová semínka

Dresing
2 pl pálivé rajčatové omáčky
1 čl miso pasty
1 stroužek česneku
2 pl rýžového vína
1 pl javorového sirupu
1 pl sezamového oleje


Postup

Rýži uvaříme v poměru 1:2 v jemně osolené vodě. Žampióny nakrájíme na plátky, opečeme na oleji a ke konci k nim přidáme 2 pl sójové omáčky a necháme vyvařit. Tofu nakrájíme na kostičky a zprudka opečeme na oleji. Špenát krátce podusíme, hrášek povaříme, aby změkl. Okurku nakrájíme na kolečka, mrkev nastrouháme nahrubo.

Ingredience na dresing smícháme v menší misce.

Servírujeme vše společně.

 

 

zdroj: Beavia • Bibimbap