Kimchi Ramen

Kimchi Ramen

Ingredience

Na vývar:

2 PL oleje
1 cibule
3 stroužky česneku
2 cm zázvoru
1,5 l zeleninového vývaru
10 ks sušených Shitake hub
řasa Kombu
150 g Udon nudlí

K servírování:

100 g pálivého Kimchi Beavia
100 g edamame fazolí
200 g uzeného tofu
šťáva z 1/2 limety
sezam
koriandr/petržel


Postup

Na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli, česnek a zázvor. Zalijeme zeleninovým vývarem, přidáme shitake houby a řasu kombu, vaříme 20 minut. Poté přidáme nudle a uvaříme do měkka.

Na talíř servírujeme nudle, Kimchi, opečené tofu, uvařené edamame fazole, kombu řasu a shitake houby. Zalijeme zeleninovým vývarem, zakápneme limetkovou šťávou, posypeme sezamem a přidáme koriandr nebo petržel.

 

 

zdroj: Beavia • Kimchi Ramen