Smažená rýže "Nasi Goreng" s Kimchi

Smažená rýže "Nasi Goreng" s Kimchi

Ingredience

2 misky předem uvařené rýže
1 červená paprika
½ pórku
¼ pekingského zelí
4 žampiony
kousek zázvoru (cca 4 cm)
½ balení Kimchi Beavia
2 lžíce sladké sójové omáčky Ketjap Manis
1 lžíce pálivé paprikové pasty Sambal Oelek
1 balení tempehu
lžíce řepkového oleje
3 lžíce sójové omáčky
sůl a limetová šťáva


Postup

Na řepkovém oleji osmahneme tempeh a žampiony, postupně přidáme veškerou zeleninu nakrájenou na nudličky.

Podlijeme vodou a dusíme 10 minut, poté přidáme rýži a ochutíme sójovou omáčkou, pálivou pastou, solí a limetovou šťávou.

Směs přendáme mimo plotýnku, necháme chvíli vychladnout a poté do směsi přidáme kimchi.

Dobrou chuť!

 

 

zdroj: Beavia • Smažená rýže "Nasi Goreng" s Kimchi