Calimero
Tento italský drink je drsnějším bráchou známého nápoje Bombardino. Připravte si ho se zrnkovou kávou Jacobs Barista Espresso Italiano se silnou a jemnou chutí, typickou pro italskou kávu.
INGREDIENCE
1 dcl vaječného likéru
0,4 dcl whisky
Intenzivní espresso z kávy Jacobs Barista Espresso Italiano
Šlehačka
Nastrouhaná hořká čokoláda k ozdobení
POSTUP
Smíchejte vaječný likér s whisky a vzniklou směs krátce zahřejte. Dávejte pozor, aby se nezačala vařit, její teplota by neměla překročit 80 °C. Mezitím si připravte espresso. Do sklenice nebo skleněného hrnku následně nalijte nejprve ohřátou směs likéru s whisky a poté opatrně přes lžičku nalijte na hladinu nápoje espresso. Nahoru přidejte šlehačku a ozdobte nastrouhanou čokoládou.
zdroj/foto: Jacobs
Ingredience: